• Website
Geen resultaten gevonden.

Remeha lanceert campagne ‘Duurzaam verwarmen met de Elga Ace’.

De energietransitie is volop aan de gang. Op weg naar een duurzame wereld verandert onze omgeving ingrijpend. En zoals bij elke grote verandering, maakt ook deze het nodige los. Sommige mensen zijn er al heel erg mee bezig. Anderen juist nog helemaal niet. Tegen al die mensen zeggen wij; begin binnen. Bij jouw klimaat in huis. Want sommige oplossingen zijn dichterbij dan je denkt. Een beter buiten begint binnen.

Thuis verduurzamen met de Elga Ace hybride warmtepomp
De Elga Ace staat centraal in deze campagne. Deze hybride warmtepomp is de slimste uitbreiding op je bestaande gasketel. Hij werkt samen met alle gasketels en is geschikt voor bijna iedere woning. Door het compacte formaat van de Elga Ace is hij eenvoudig te plaatsen naast de bestaande gasketel. Zo besparen consumenten tot wel 70% op gas zonder ingrijpend te verbouwen.


Elga Ace hybride warmtepomp - slim verduurzamen - Remeha


Benieuwd of een hybride warmtepomp iets voor jou is?
Ontdek het zelf met de Remeha HybrideWijzer. De Vlaamse Overheid stimuleert duurzaam wonen met premies voor verbouwen en energiebesparende producten. De premie voor een hybride warmtepomp kan oplopen tot € 3.200,-. Lees hier meer over deze campagne.

Heb je ons al gehoord op de radio?
De komende periode hoor je Remeha met regelmaat terug op de Belgische radio in Vlaanderen. Kun je niet wachten op de radiocommercial? Luister de radiocommercial dan alvast hier.