• Website
Geen resultaten gevonden.

 

Systeemoplossingen.
Meerdere wegen naar duurzaam.

Er zijn meerdere wegen naar duurzaam. Maar we zijn er nog niet. Elektrificatie via zon en wind zijn vandaag nog geen oplossingen die continu aanwezig zijn als energiebron. Hybride oplossingen vormen alvast een goede tussenoplossing. Warmtepompen, WKK's en zonnecollectoren zorgen voor primaire warmte. Gasketels kunnen als backup ingezet worden. En daar liggen ook kansen.

Het bestaand netwerk aan gasleidingen laat toe om van aardgas over te schakelen op duurzamer waterstofgas. Dat is waarin wij geloven en waar wij vandaag al op inzetten.

Bekijk onze oplossingen

Advies en rekentools

Project in de kijker

project in de kijker - remeha
Nieuw Havenhuis
Antwerpen


Sinds 2016 pronkt het futuristische Havenhuis aan de Antwerpse skyline. Het bootvormige volume, dat rust op een voormalige brandweerkazerne, bestaat uit glasmozaïeken en lijkt zo op een diamanten schip dat met zijn boeg naar de Schelde wijst. Remeha leverde hier de verwarmingsketels.

Bekijk het project

Vraag vrijblijvend advies 

Warmtepompen
voor ieder segment

De ideale warmtepomp voor jouw (nieuwbouw)project De installatie werkt op elektriciteit en haalt warmte uit de lucht of het (grond)water om jouw woning of water te verwarmen. Een warmtepomp kan helpen om jouw CO2-uitstoot te verminderen en jouw energierekening te verlagen, indien je investeert in de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen voor extra, duurzaam opgewekte elektriciteit.

Wanneer is een warmtepomp het meest effectief? Bij nieuwbouwprojecten worden isolatie, warmte-afgifte en ventilatie optimaal op elkaar afgestemd, maar ook in bestaande bouw zijn er mogelijkheden. Woningen moeten dan wel een laag temperatuur afgiftesysteem hebben (bijvoorbeeld vloerverwarming) en voorzien zijn van de juiste isolatie (ramen, dak, muur). In andere gevallen kan een warmtepomp in combinatie met een cv-ketel (een hybride installatie) uitkomst bieden.

Lucht- / water warmtepompen

Offerte warmtepomp aanvragen

Daarom Remeha

Zekere keuze

Een beter buiten begint binnen. Om daar te komen ondersteunt Remeha je bij alle ontwikkelingen binnen de markt. Dat is een zekerheid. Er zijn namelijk altijd nieuwe vragen en voor antwoorden en oplossingen staan wij voor je klaar.

Stel ons je vraag

Trainingscentrum

In ons moderne trainingscentra in verzorgt onze afdeling Scholing & Training gerichte trainingen voor installatie- en servicetechnici om kundig om te gaan met onze producten. Wekelijks maken honderden vakmensen gebruik van onze trainingsfaciliteiten.

Boek een training

Projectadvies

Verduurzamen kan op veel manieren. De sustainable excellence teams van Remeha staan voor je klaar om een oplossing te vinden voor jouw verduurzamingsvraagstuk.

Maak een adviesafspraak

Remeha.BE Service

Interventies en service

Remeha levert producten die vele jaren onopgemerkt en ongestoord warmte moeten leveren. Hiervoor is het essentieel dat specialisten de interventies op de juiste momenten uitvoeren. Remeha kan je hierin volledig ontzorgen.

Bekijk de mogelijkheden