• Website
Geen resultaten gevonden.

Opstart

Mijn nieuw verwarmingssysteem of airconditioning moet in dienst gesteld worden

Heb je een nieuw verwarmingsysteem of airconditioning installatie en heeft deze nood aan een opstart, indienststelling of extra service zoals ombouw van aardgas naar propaan?

Neem dan contact op met je installateur. Deze professional zorgt voor de complete voorbereiding van je installatie zodat onze dienst na verkoop nadien de installatie kan controleren, goedkeuren en nadien opstarten en/of ombouwen. Je installateur kan elke indienststelling of ombouw aanvragen bij onze dienst na verkoop.

BELANGRIJK: De werken die Remeha Service verricht in dit kader zijn slechts beperkt tot de indienststelling of ombouw zelf en omvatten geen installatiewerken. Het systeem moet zo compleet mogelijk voorbereid worden zoals de voorschriften die aangeven aan de installateur. Enkel op deze manier kunnen we een vlot verloop van deze service garanderen.

Raadpleeg je verwarmingsinstallateur

Hij kan een opstart of ombouw voor je aanvragen

Heb je (nog) geen installateur? Neem dan een kijkje op de Remeha installateurzoeker door hier te klikken. Automatisch, of aan de hand van de ingave van je postcode vind je eenvoudig en snel een installateur in je buurt.

Zoek een installateur