• Website
Geen resultaten gevonden.

Sales

Meebouwen aan duurzame innovaties met Sales

Remeha is voorloper op het gebied van duurzame innovaties. Dat betekent dat we taboes doorbreken en technische grenzen verleggen. Veranderen en pionieren zit namelijk in ons DNA.

             


De klant succesvol laten zijn


Met onze duurzame klimaat- en warmteoplossingen realiseren we succesvolle duurzame oplossingen. Om iedere dag opnieuw een lach te toveren op het gezicht van onze klanten en consumenten is het van belang dat we voorop blijven lopen en innoveren. En dat we zowel de markt als de klant blijven verrassen. De ervaring van de klant is namelijk allesbepalend. Als salesprofessional verstevig je onze onze positie op de markt.

“Als Intern Accountmanager probeer ik de 'buitenmannen' zoveel mogelijk te ondersteunen, door salesprocessen van hen over te nemen. Dit verschilt van het doen van kleine administratieve taken tot het in gesprek gaan met installateurs om situaties op te lossen dat niet via de groothandel gelukt is.”

Lees het interview hier.

Liesbeth van Voskuilen

Sales bij Remeha


Het versterken van de huidige positie en het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden, zowel nationaal als internationaal. Als salesprofessional bij Remeha zijn je werkzaamheden uitdagend en gevarieerd.


Of je nu werkt op de binnendienst óf dagelijks aan tafel zit bij onze klanten, samen hebben we het zelfde doel voor ogen: de klant optimaal van dienst zijn. Uiteindelijk zorg jij er namelijk voor dat zoveel mogelijk mensen de duurzame producten van Remeha in huis hebben. Zo draag jij bij aan een duurzamer Nederland.

Loop jij warm voor klantcontact en Sales-uitdagingen?

Bekijk alle Sales vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47