• Website
Geen resultaten gevonden.

BDR Thermea Group

Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group

BDR Thermea Group produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten. De missie van BDR Thermea Group is om klanten een nog betere service te verlenen en op basis van nieuwe technologieën energiezuinigere producten te ontwikkelen die een nog hoger comfort bieden.

BDR Thermea Group heeft wereldwijd vestigingen in ruim tachtig landen en realiseert een jaaromzet van circa € 1,7 miljard. Daarmee is BDR Thermea Group de op twee na grootste speler in de Europese markt voor verwarming- en sanitair warmwatersystemen. Op dit moment werken wereldwijd meer dan 6.500 mensen voor BDR Thermea Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Vind hier meer informatie over werken bij Remeha.

Gebundelde krachten

Remeha is één van de grote merken binnen BDR Thermea Group. Andere merken zijn onder andere Baxi, De Dietrich, Brötje Heizung en Chappée. De merken versterken elkaar op het gebied van onderzoek, technologie, markten en innovatie.

Dankzij de lokale vestigingen in vrijwel alle Europese landen kan BDR Thermea Group snel inspelen op de veranderende behoeften in de markt.

Lees meer informatie over BDR Thermea Group op www.bdrthermeagroup.com.

BDR Thermea Group - Shaping a sustainable future

Warmtepompen hebben een belangrijke rol binnen de energietransitie. Door innovatie en product ontwikkeling maken we de belofte van warmtepompen waar. 
Niet alleen morgen maar ook vandaag! Deze visie is door de gehele organisatie heen terug te vinden. 
Lees hier meer over de visie op warmtepompen vanuit de BDR Thermea groep.

Ontdek de wereld van warmtepompen