• Website
Geen resultaten gevonden.

Project De Ark Roeselare

Schoolcomplex

Een degelijke verwarming is een must in een schoolcomplex als De Ark in Roeselare. De keuze viel op 2 condenserende Gas 210 ECO PRO vloerketels, een systeem dat een groot vermogen koppelt aan uitstekende prestaties.

Voor de verwarming in de Ark Roeselare werd een beroep gedaan op Remeha, specialist in verwarmingketels. Familiebedrijf Van Maele nam de installatie op zich. "Met de ketels van Remeha zijn we volledig vertrouwd", zegt installateur Jan Pieter Somers. Van Maele en Remeha zijn al jarenlang partners. Ook voor het Scholen van Morgen-project werken we samen. " We kennen hun producten door en door", opent Jan Pieter Somers. "Omdat we ermee vertrouwd zijn, verloopt de installatie nog vlotter. Ook met het oog op eenvormigheid met onze opdrachtgever Artes Depret is Remeha de logische keuze."

Groot Vermogen

Voor De Ark in Roeselare ging de keuze onder andere naar de condenserende gasvloerketel Gas 210 ECO PRO. Dit systeem heeft een groot vermogen. Dankzij de comfortabele gebruiks- en toepassingsmogelijkheden leent de 210 ECO PRO zich uitstekend tot toepassing in scholen en grote gebouwen. De belangrijkste kenmerken van deze gaswandketel zijn een eenvoudige bediening via lcd-display, de allernieuwste regeltechniek en een betrouwbare warmteproductie. Heel wat features, zoals masterketelbesturing, verhogen het comfort bij de gebruiker.

Gas 210 ECO PRO werkt ook in stilte en is daardoor in elke ruimte inzetbaar. "We kiezen vaak voor deze ketel", stelt Jan Pieter Somers. Het systeem combineert een groot vermogen met uitstekende prestaties. De 210 ECO PRO heeft voor ons geen geheimen meer. In een basisschool is dit systeem makkelijk toepasbaar."

Meer info over de Gas 210 ECO PRO 

Lopende projecten

Van Maele maakt ook voor heel wat andere lopende projecten gebruik van de Remeha-installaties. Zo staat het in voor de verwarming en het sanitair van de nieuwe sporthal in Veurne en diverse stookplaatsen in woonzorgcentra. "We deden in het verleden al heel wat werven samen en zullen dat in de toekomst blijven doen. Er is een goede verstandhouding, en zo zorgen we voor kwaliteit en klanttevredenheid", besluit Jan Pieter Somers.

Projectinformatie

School De Ark - Roeselare

  • Installatiebedrijf Van Maele
  • Opdrachtgever Artes Depret

Geplaatste producten:

  • 2x Gas 210 ECO PRO condenserende gasvloerketel