• Website
Geen resultaten gevonden.

Nu voordelig uitproberen. Monoblocks.

Remeha introduceert twee nieuwe warmtepompen. De Elga Ace monoblock en de Mercuria Ace monoblock. Het grote voordeel van monoblocks is dat het koudemiddel in een gesloten circuit in het buitendeel zit, zodat er geen koeltechnische handelingen nodig zijn bij installatie en onderhoud.

Enthousiast? Met onze "Try en Buy" actie profiteer jij als installateur van een installatievoordeel dat kan oplopen tot € 1.500,-.

Hoe doe je mee?

 

Try en Buy monoblock - Remeha 2024

Try en Buy! Zo werkt het.

Om je kennis te laten maken met onze nieuwe monoblocks ontvangen installateurs tot en met 1 mei 2024 een Try & Buy korting van € 500,- op de eerste installatie van de Remeha Elga Ace hybride monoblock, de Mercuria Ace hybride monoblock en de volledig elektrische Mercuria Ace monoblock warmtepomp. Jouw voordeel kan zo oplopen tot € 1.500,-!

Alles weten over deze actie? Lees de volledige actievoorwaarden en profiteer direct.

 

Elga Ace monoblock

Elga Ace monoblock

De Elga Ace monoblock is een zeer compacte monoblock warmtepomp om in situaties waar binnenruimte een beperkende factor is, verduurzaming van bestaande woningen mogelijk te maken.


• Flexibel, eenvoudig en toekomstgericht installeren.
• Geschikt voor 80% van de installaties.

Meer over de Elga Ace monoblock

Mercuria Ace monoblock

Mercuria Ace monoblock

De Mercuria Ace monoblock is een compacte en zeer efficiënte monoblock warmtepomp die geschikt is voor het aansturen van meerdere verwarmingscircuits en kan verwarmen én koelen.


• Verkrijgbaar in zowel hybride als volledig elektrische variant.
• Uitgebreide vermogensrange tot 16 kW (1- en 3-fase).

Meer over de Mercuria Ace monoblock