• Website
Geen resultaten gevonden.

Stapsgewijs naar duurzaam in de utiliteit.

Start vrijblijvend adviesgesprek

Duurzaam.
Welke ambitie heb jij?

We leven in een dynamische omgeving waarin klimaatverandering een belangrijke drijfveer is naar een energieneutrale en aardgasvrije gebouwde omgeving in 2050. Dat vraagt om verandering die leidt tot interessante vraagstukken. Toch kunnen deze veranderingen ook complex zijn en brengt het veel vragen en onzekerheden met zich mee.

Met drie voorbeeldroutes én de mogelijkheid tot het maken van een gebouwscan geven we je het inzicht. Remeha helpt je graag bij het vaststellen en realiseren van jouw ambities.

 

Heb je een concrete vraag over het verduurzamen van vastgoed?

Vraag vrijblijvend advies aan

Duurzaam.
Welke route kies jij?

De route naar duurzaam begint bij jouw ambitie en dat is vaak meer dan alleen het terugdringen van CO2-uitstoot. Wil je het energielabel van je vastgoed verbeteren? Energie besparen? Of is waardestijging jouw belangrijkste drijfveer. Wil je dan doen wat nodig is of juist gelijk naar energieneutraal?

Om verduurzaming inzichtelijk te maken hebben we drie routes uitgewerkt gebaseerd op gerealiseerde projecten. Heb je een concrete vraag over het verduurzamen van vastgoed, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Op weg naar duurzaam.

 

Uitgebreid verbeteren.
Project in beeld


Renovatie met mooi verduurzaming. 
De gemeente Kontich heeft diverse ambities. Eén daarvan is het behalen van de klimaatdoelstellingen. Kontich wil hier grote stappen vooruitzetten op een efficiënte, maar ook realistische manier. Het gemeentehuis onderging een duurzame verbouwing in 3 fases. Wat nog in goede staat was, werd behouden. De andere zaken werden op een duurzame manier aangepakt. Als gemeente zijn ze zich bewust van hun voorbeeldfunctie, dus houden ze de focus de komende jaren sterk op duurzaamheid en efficiëntie.
 
Download het project in beeld voor het complete verhaal. 

Download het project in beeld