• Website
Geen resultaten gevonden.

Remeha Cubee

Maak gratis gebruik van onze pakjesautomaat in Wommelgem

Cubee wordt gebruikt voor het versturen en ontvangen van uw professionele en persoonlijke zendingen. Cubee is een nieuw netwerk van digitale pakjesautomaten, opgericht, geïnstalleerd en onderhouden door enkele krachtige logistieke partners als De Post, GLS, DHL en DPD. Een Cubee bevat vele vakjes in verschillende maten, perfect voor kleine en middelgrote pakjes. Leveranciers (zoals webshops) kunnen hier een pakje voor u laten leveren én u kan hier ook een pakket mee versturen of terugsturen. Via e-mail wordt u steeds op de hoogte gehouden van de status van uw zending(en).

Bezoek de Cubee website

Snel en eenvoudig

Cubee is volledig geïntegreerd met zijn webshoppartners en maakt gebruik van de laatste nieuwe technologieën: Als klant selecteer je de Cubee van Remeha Wommelgem tijdens de check-out. Eenmaal je pakje bezorgd werd, haal je het op in 30 seconden. Scan de QR-code die je ontvangt per mail/SMS en jouw Cubee opent.

Altijd bereikbaar (24/7)

Een pakje ophalen of afleveren (terugsturen) in de Remeha Cubee kan op elk moment van elke dag.

Milieuvriendelijk

Dankzij Cubee kunnen pakjes van verschillende logistieke partners op eenzelfde plek worden afgeleverd en opgehaald. Met het bundelen van deze pakjes draagt Cubee bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Vele partners, online en offline

Als particulier of bedrijf een pakje ontvangen van één van de belangrijke online retailers (deze lijst groeit sterk) was nog nooit zo eenvoudig. Woon of werk je in de buurt van Wommelgem? Maak dan gratis gebruik van de Remeha Cubee op de Koralenhoeve 10. Je vindt onze pakjesautomaat aan de linkerkant van ons gebouw.

Ook voor professionele goederen

Remeha onderdelen (of kleine accessoires) kunnen we ook klaarleggen in onze Cubee. Deze items kunnen dan op elk moment, wanneer het u het beste uitkomt, afgehaald worden. Vermeldt jouw levering voorkeur bij uw bestelling via customersupport@remeha.be en je ontvangt alle informatie en status via e-mail.

Meer informatie ?

Wenst je nog meer te weten te komen over het Cubee systeem? Bezoek dan de Cubee website. Hebt u als professional een vraag over uw levering in onze Cubee? Neem dan contact met ons op.