• Site Internet

Sportieve mogelijkheden

Bij Remeha staat gezondheid hoog in het vaandel. Zo biedt Remeha verschillende algemene sportieve mogelijkheden, zoals korting op verschillende sportabonnementen. Ook sponsort en neemt Remeha deel aan meerdere sportieve activiteiten zoals de Drakenbootfestival en de Alpentocht.

Sportieve evenementen

Aalt Vos, Product Engineer, heeft aan diverse sportieve activiteiten deelgenomen via Remeha. Hij neemt ons mee in zijn verhaal: “Ik heb het afgelopen jaar onder andere deelgenomen aan de Alpentocht, een evenement dat door Remeha gesponsord wordt. Een prachtig evenement met een pittige fysieke uitdaging. Daarnaast heb ik meerdere keren deelgenomen aan de Midwinter Marathon, een groot hardloopevenement in Apeldoorn waar ieder jaar weer veel collega’s, vrienden en familie aan mee doen op afstanden variërend van 500 meter tot 42 kilometer. Naast het organiseren en sponsoren van sportactiviteiten promoot Remeha ook het sporten zelf, door mee te betalen aan het sportschool abonnement van medewerkers. Hier maak ik ook dankbaar gebruik van.”

“Ik vind het heel belangrijk dat een werkgever sportiviteit en gezondheid stimuleert. Het zorgt ervoor dat er een sportieve vibe ontstaat, met name in de aanloop richting een evenement. Het vergroot het ‘wij’-gevoel. Samen sporten geeft een groter gevoel van saamhorigheid, ook tijdens werktijd. Remeha maakt het makkelijk om werk, gezondheid en sport te combineren.”

“Samen sporten geeft een groter gevoel van saamhorigheid, ook tijdens werktijd. Remeha maakt het makkelijk om werk, gezondheid en sport te combineren.”

Aalt Vos

Algemene mogelijkheden

Bij Remeha doen we er alles aan om medewerkers zo fit en vitaal mogelijk te houden. Naast de genoemde mogelijkheden, krijg je als medewerker ook korting bij Thermen Bussloo en kan je tegen een gereduceerd tarief tennissen en bootcampen in Apeldoorn.

Kom jij ons versterken?

Bekijk alle vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47