• Site Internet

R&D

Met Research & Development vooroplopen in de energietransitie

Al decennialang lopen we voorop bij de ontwikkeling van hoogwaardige cv-ketels. Maar we bieden veel meer. Met onze duurzame klimaat- en warmteoplossingen werken we aan de verduurzaming van Nederland. Zonlichtsystemen, warmtepompen en hybrides zijn hier voorbeelden van. Zo laten we zien dat we met het comfort van morgen bezig zijn.

             


R&D bij Remeha 


De huidige energiemarkt is uitdagend en zit vol met kansen. Of het nu gaat om kansen op het gebied van digitalisering van onze producten of de energietransitie: bij de R&D-afdeling van Remeha werk je dagelijks met je collega’s aan het thuisklimaat van morgen. Bijvoorbeeld in ons R&D-lab, waar je continu bezig bent met de ontwikkeling van de producten van morgen. Daarnaast biedt BDR Thermea veel mogelijkheden op het gebied van R&D. Hierdoor kunnen we onze expertise in de verwarmingsindustrie verder uitbouwen.


Het thuisklimaat van morgen


Naast de productie van slimme ketels zijn we continu in beweging om nieuwe oplossingen voor verwarming, koeling, energie en lucht te ontwikkelen die een belangrijke rol kunnen spelen bij het aanpakken van de klimaatverandering. Blijven innoveren zodat de wereld weer een stukje veiliger, schoner, mooier en aantrekkelijker wordt. Het creatief en systematisch zoeken naar oplossingen houdt ons continu bezig. Op deze manier blijven wij onze kennis vergroten. Vergroot jij je kennis als R&D-professional bij Remeha?

Loop jij warm voor R&D vraagstukken?

Bekijk alle R&D vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47