• Site Internet

Marketing

Klanten verrassen met creatieve campagnes

Remeha is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven in innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen. In het succes en de groei van Remeha staat de klant centraal. En een goede marketingmix is daarom onmisbaar. Nieuwe creatieve dingen uitproberen en inzetten om voorop te blijven lopen. Klanten ondersteunen met marketingmiddelen óf juist verrassen met creatieve campagnes die niemand ziet aankomen. Als marketingspecialist bij Remeha ben jij het brein achter deze creatieve campagnes.

             


Bepalende rol


De veranderende energiemarkt zorgt voor nieuwe producten, andere doelgroepen en daar hoort een andere marketingstrategie bij. De afdeling Marketing binnen Remeha ontfermt zich hier dagelijks over. Met een team van 11 marketingspecialisten worden de meest creatieve marketingcampagnes bedacht en ingezet. Bij het neerzetten van ijzersterke productintroductie(s) heb je een bepalende rol. Samen met het introductieteam draai je aan de knoppen. Welke marketingmiddelen zetten we in om het product goed in de markt te zetten? En hoe vertalen we dit vervolgens door naar een creatief concept? Als marketingprofessional bij Remeha houd je je onder andere bezig met deze creatieve marketingprojecten.

“De creatieve brainstormsessie met elkaar vind ik heel leuk. Er is bij Remeha altijd genoeg ruimte voor creatieve ideeën. ”

Lees het interview hier.

Lisa Klein Klouwenberg

Marketing bij Remeha


Marketing is tegenwoordig een heel belangrijke factor in een serieuze bedrijfsstrategie. Onze marketingprofessionals maken de vertaalslag van businessambities naar het digitale speelveld. Hiermee versterken zij het corporate merk van Remeha. Zo tillen zij duurzaamheid naar een nog hoger niveau en zijn ze continu bezig met de digitale transitie.

Loop jij warm voor creatieve marketinguitdagingen?

Bekijk alle marketing vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47