• Website
Geen resultaten gevonden.

Waarom in de zomer investeren in een hybride warmtepomp?

Hybride warmtepompen hebben een belangrijke rol in de toekomst bij het verwarmen van woningen, omdat ze een hoge efficiëntie hebben en milieuvriendelijk zijn. Hoewel ze in combinatie met een cv-ketel werken, zorgen ze wel voor een substantieel gasverbruik- en daarmee CO2-reductie. Daarnaast is de terugverdientijd, voornamelijk bij hybride, vaak gunstig. Dit komt mede doordat de overheid de aanschaf van hybride warmtepompen stimuleert met verbouwpremies. Kortom, hybride warmtepompen leveren een cruciale bijdrage aan een duurzame toekomst.

Voorkom lange wachttijden tijdens advies- en installatietraject
Waarom is het verstandig om nu na te denken over het aanschaffen van een hybride warmtepomp? Onze ervaring leert dat de periode van het aanvragen van de offerte tot de installatie van de warmtepomp gemiddeld twee maanden duurt. In de winter, een doorgaans drukke periode voor de installateur, kan dit verder oplopen.

Start direct met besparen
Een hybride warmtepomp neemt een groot gedeelte van de woningverwarming over van de cv-ketel. De cv-ketel zorgt voor het warme tapwater en stookt bij als dit echt nodig is, bijvoorbeeld wanneer het buiten vriest. Het rendement van een hybride warmtepomp is dan ook het hoogst tijdens de herfst en het voorjaar. Door nu de offerte aan te vragen en op tijd te beslissen wordt direct tijdens de eerste kille dagen na het zomerseizoen aanzienlijk op gas bespaard. Dat voordeel wil je toch niet missen?

Rendement op je investering
Een hybride systeem levert aantoonbaar tot 70% gasbesparing op, werd eerder aangetoond in het demonstratieproject ‘Hybride Verwarmd’ (2023) in Nederland. Met deze besparing op gas bespaar je al snel honderden euro’s en draag je bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en het creëren van een betere leefomgeving. Ook technisch is het een interessante oplossing: eenvoudig te installeren naast je bestaande cv-ketel. In veel gevallen is de installatie al binnen een dag realiseerbaar.

Tijdelijk tot € 500 cashback
Deze zomer profiteer je tijdelijk van een cashback van € 250,- op onze Elga Ace hybride warmtepomp. Is je cv-ketel aan vervanging toe en wil je meteen de stap naar duurzaam verwarmen met een hybride warmtepomp maken? Dan ontvang je zelfs een cashback van € 500,-.

Lees meer over deze tijdelijke promotie van Remeha

 

De voordelen van in de zomer een warmtepomp plaatsen.

  • Start direct met besparen zodra de verwarming weer aangaat
  • Tot 70% minder gasverbruik
  • Binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend
  • Tijdelijk een cashback tot € 500