• Website
Geen resultaten gevonden.

Slim de winter in!
Tijdelijk tot
€ 500 cashback.

Door juist nú te kiezen voor een hybride warmtepomp start je direct met flink besparen op je gasverbruik zodra de verwarming aangaat. Bovendien profiteer je deze zomer van een cashback van € 250,- op onze Elga Ace hybride warmtepomp.

Ben je nog niet toe aan een hybride warmtepomp?
Ook het vervangen van je cv-ketel in de zomer is een slimme keuze. Je voorkomt storingen in de winter én ontvangt een cashback van €75,-.

Is je cv-ketel aan vervanging toe en wil je meteen de stap zetten naar duurzaam verwarmen met een hybride warmtepomp? Dan ontvang je een cashback van € 500,- op de combinatie. Dat is pas slim.

Vind een installateur


cv-ketels-remeha

Waarom je cv-ketel vervangen in de zomer?

In de zomer je cv-ketel vervangen betekent:

 • Storingen voorkomen in de winter.
 • Hybrid Ready, dus klaar voor een duurzame toekomst.
 • Betere beschikbaarheid van installateurs.

Lees meer

hybride-warmtepomp-remeha

Slim de winter in met een hybride warmtepomp

In de zomer een hybride warmtepomp laten installeren betekent:

 • Direct besparen, want tot 70% minder gasverbruik.
 • Binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend.
 • Bijdragen aan een "beter buiten".

Lees meer

nu-tot-500-euro-cashback

Zo werkt de actie.

Om in aanmerking te komen voor de cashback doorloop je de volgende stappen:

 1. Vraag een offerte aan voor de hybride warmtepomp Elga Ace aan bij een Remeha installateur. Nog géén vaste installateur? We helpen je er graag een installateur vinden.
 2. Na opdracht en installatie kun je jouw cashback aanvragen via www.remeha.be/cashback.
 3. Nadat je jouw aanvraag hebt voltooid ontvang je een e-mail ter bevestiging van de registratie en cashback aanvraag.
 4. Als de aanvraag voldoet aan de voorwaarden ontvang je binnen uiterlijk acht weken de cashback op het door jou opgegeven IBAN nummer.

Cashback aanvragen

Actieperiode

 • De actie is geldig voor actieproducten die gekocht, geïnstalleerd en gefactureerd te zijn in de periode van 15 juli tot 15 oktober 2024.
 • De cashback kan uiterlijk tot en met 15 november 2024 worden aangevraagd.

Actieproducten

De actie geldt voor de volgende producten:

 • Cashback € 75,- voor cv-ketels:
  Avanta Ace, Tzerra Ace-Matic, Calenta Ace, Quinta Ace 45, 65 en 90
 • Cashback € 250,- voor hybride warmtepompen:
  Elga Ace split + mono, Mercuria (Ace) split + mono, Neptuna hybride, Eria Tower
 • Cashback € 500,- voor een cv-ketel én hybride warmtepomp geïnstalleerd op hetzelfde adres en gefactureerd op één factuur.
Lees hier alle actievoorwaarden.

Veel gestelde vragen over de cashback.

Je dient binnen de actieperiode van 15 juli 2024 tot 15 oktober 2024 via een erkend installateur een actieproduct aan te schaffen, te laten installeren en factureren. Je kan profiteren van het cashbackbedrag door zelf het online deelnameformulier in te vullen op remeha.be/cashback. Hiervoor dien je de factuur van aankoop én installatie beschikbaar te hebben en in te sturen. Dit kan tot en met 15 november 2024. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.
Registeren en het aanvragen van de cashback kun je zelf doen door het online deelnameformulier in te vullen op remeha.be/cashback. Tijdens het invullen vragen we naar een factuur, het serienummer van het geïnstalleerde Remeha toestel, jouw naw-gegevens en de gegevens van de installateur.

Om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag worden alleen geldige facturen geaccepteerd. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Op de factuur moeten in ieder geval het volgende vermeld staan:

 1. Logo en naw-gegevens van de installateur
 2. Gegevens installateur waaronder het BTW nummer
 3. Jouw naw-gegevens
 4. Datum van plaatsing 
 5. Datum van facturatie
 6. Een uniek factuurnummer
 7. Vermelding type product + merk

Dit betekent dat de gegevens nog niet correct of compleet zijn aangeleverd om het cashbackbedrag uit te keren. Redenen dat een online deelnameformulier (nog) niet in behandeling is genomen, zijn:

 1. Er is een garantiekaart ingestuurd i.p.v. een factuur.
 2. De factuur is niet goed leesbaar.
 3. Op de factuur staat geen logo van de installateur vermeld.
 4. Op de factuur staan geen Remeha merk vermeld.
 5. De factuur kan niet geopend worden.
 6. Er is een offerte meegestuurd i.p.v. een factuur .
 7. De factuurdatum valt buiten de actieperiode .
 8. Het serienummer is niet correct.

Er is een mail naar je gestuurd met de reden waarom de online registratie niet in behandeling is genomen. Je dient de ontbrekende informatie alsnog toe te sturen om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag.

Wanneer de aanvraag voldoet aan de voorwaarden ontvang je binnen 8 weken de cashback op het opgegeven IBAN-nummer.

Nee, insturen van de factuur is niet meer mogelijk via Remha.be/cashback. Dit kan t/m 15 november 2024. Daarna kunnen aanvragen niet meer in behandeling worden genomen tenzij je na 15 november 2024 nog geen factuur van installatie hebt maar het toestel wel in opdracht is gegeven en geïnstalleerd binnen de actieperiode (tussen 15 juli en 15 oktober 2024).

Je dient dan vóór 1 december 2024 de officiële offerte toe te sturen aan Accounting@remeha.be. Zo is de aanmelding wel alvast vastgelegd. De installatie datum moet uiterlijk 15 oktober 2024 zijn en duidelijk vermeld staan.

Meer info hierover in de volgende FAQ.

Indien je na 15 november 2024 nog geen factuur van installatie hebt, kan je wel vast de officiële offerte* inzenden aan Accounting@remeha.be. Zo is de aanmelding wel vastgelegd.

Wanneer de factuur beschikbaar is kan je deze aanvullend sturen aan Accounting@remeha.be. Dit moet voor 15 december 2024. Dan sturen wij daarna een overzicht waarin je de aanvullende gegevens kan ingeven om de cashback alsnog te ontvangen.

Na ontvangst en goedkeuring door Remeha wordt het bedrag binnen uiterlijk 8 weken overgemaakt op het opgegeven IBAN-nummer.

-----

*Op de offerte is duidelijk vermeld dat het om een actieproduct aanvraag gaat, wanneer het actieproduct wordt geïnstalleerd, het offerte bedrag, jouw naw-gegevens en de gegevens van de installateur waaronder het btw-nummer. De offerte datum moet tussen 15 juli en 15 oktober zijn en duidelijk vermeld staan. Offertes aangemeld na 15 november 2024 worden niet meer in behandeling genomen.

De cashback geldt voor onderstaande producten met bijbehorende bedragen:

 1. Cashback € 75,- voor cv-ketels.
 2. Cashback € 250,- voor hybride warmtepompen.
 3. Cashback € 500,- voor een cv-ketel en hybride warmtepomp geïnstalleerd op hetzelfde adres en gefactureerd op één factuur.

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

De actie geldt voor de volgende producten:

Cv-ketels:

 • Avanta Ace
 • Tzerra Ace-Matic
 • Calenta Ace
 • Quinta Ace 45, 65 en 90

Hybride warmtepompen:

 • Elga Ace split + mono
 • Mercuria (Ace) split + mono
 • Neptuna hybride
 • Eria Tower

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Nadat je het online deelnameformulier volledig hebt ingevuld en een kopie van de geldige factuur van je installateur met daarop de installatiewerkzaamheden hebt meegezonden, ontvang je binnen uiterlijk 8 weken het kortingsbedrag op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Je vindt het serienummer op de sticker aan de bovenkant van de mantel van de binnenunit.