• Website
Geen resultaten gevonden.

Familiedag 2019 in Moviepark Germany

Bij Remeha vinden we plezier in je werk en met je collega’s heel belangrijk. Vanuit de personeelsvereniging worden dan ook meerdere activiteiten aangeboden om de band met collega’s te versterken. Zo organiseren we ieder jaar een familiedag voor leden en bijbehorende familie.

Dit jaar vond de familiedag plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september in Moviepark Germany. Medewerkers van Remeha konden ervoor kiezen om het hele weekend in het park te verblijven, maar het was uiteraard ook mogelijk om alleen de zaterdag of de zondag naar het park te gaan. Voor de collega’s die het hele weekend in Moviepark Germany verbleven werd een hotelovernachting inclusief ontbijt aangeboden.

“De familiedag wordt door medewerkers van Remeha als heel positief ervaren. Door buiten het werk om aan verschillende activiteiten deel te nemen, ga je toch op een andere manier met je collega’s om.”

Ronny Bloemen

Meer betrokkenheid

De personeelsvereniging zorgt er ieder jaar voor dat de prijzen zo laag mogelijk blijven, zodat elke familie de gelegenheid krijgt om deel te nemen. De verschillende activiteiten die worden georganiseerd zorgen voor meer binding en betrokkenheid tussen de medewerkers. En dit is precies het doel van de personeelsvereniging en daarmee ook van Remeha. Ronny Bloemen, bestuurslid van de personeelsvereniging:

“The family day is experienced as very positive by Remeha employees. By participating in various activities outside of work, you still interact with your colleagues in a different way. For example, taking part in the family day ensures that employees also get to know the underlying family circle of their colleagues. ”

Naast zijn rol als bestuurslid heeft Ronny ook genoten van het weekend als lid van de vereniging. Samen met zijn gezin heeft hij de hele zondag genoten van de activiteiten.

“We spreken van een zeer geslaagd weekend!”
Naast de familiedag organiseert de personeelsvereniging van Remeha nog veel meer leuke activiteiten zoals een high tea, een barbecue en een pubquiz.
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47