• Website
Geen resultaten gevonden.

Alpentocht 2019: sporten voor het goede doel

Bij Remeha vinden we plezier in je werk en plezier met je collega’s belangrijk. Daarnaast staan gezondheid en vitaliteit bij Remeha hoog in het vaandel. Daarom organiseren we veel sportieve activiteiten en bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sportevenementen. Zo deden we in 2019 bijvoorbeeld mee aan de Alpentocht.

Het leveren van een sportieve prestatie om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat betekent meedoen aan de Alpentocht. Jaarlijks wordt deze tocht georganiseerd om geld op te halen voor CliniClowns; het goede doel voor zieke kinderen en mensen met dementie.

De Alpentocht

In 2019 vond de Alpentocht plaats op zaterdag 7 september. 20 medewerkers van Remeha bedwongen de Col du Galibier in het Alpengebied en kwamen op een hoogte van 2642 meter over de finishlijn. Hoe je de Col du Galibier beklimt, bepaal je zelf; met de fiets, hardlopend of wandelend. Dit doe je voor een afstand van 17 of 35 kilometer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich inschrijven voor de Alpentocht. Als organisatie sponsort Remeha de Alpentocht en maakt het op deze manier voor een aantal medewerkers mogelijk om deel te nemen tegen een gereduceerd tarief, om zo geld in te zamelen voor het goede doel.

“Als je onderaan die berg staat, voel je je heel klein maar gaandeweg voel je je steeds sterker worden tot je over de finish komt en écht trots kunt zijn op jezelf!”

Ruud Boersen

Ervaring

We spreken deelnemer én medewerker van Remeha, Ruud Boersen. Ruud vertelt:

“Ik vind het heel leuk dat dit evenement georganiseerd wordt en dat we vanuit Remeha deel kunnen nemen. Het primaire doel is natuurlijk het inzamelen van geld voor CliniClowns, maar het was voor mij ook een persoonlijke uitdaging om die berg op te fietsen. Begin dit jaar heb ik mijn eerste wielrenfiets gekocht, dus dit was voor mij een perfecte manier om mezelf uit te dagen. Als je onderaan die berg staat voel je je heel klein maar gaandeweg voel je je steeds sterker worden tot je over de finish komt en écht trots kunt zijn op jezelf. Het is een heel indrukwekkende ervaring. Daarnaast merk ik dat ik op deze manier nader tot elkaar kom met mijn collega’s. Ik spreek ze toch op een andere manier, het schept een band. De sfeer met elkaar is heel gemoedelijk; iedereen heeft hetzelfde doel en vaak ook dezelfde interesses. Sport verbroederd. Ik vind het mooi dat Remeha ons de mogelijkheid geeft om dit samen mee te maken.”
Bekijk de aftermovie van de Alpentocht 2019
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47