• Website
Geen resultaten gevonden.

Techniek

Techniek verandert onze manier van denken

Techniek is overal. Het verandert onze manier van denken én onze manier van werken. Bij Remeha zijn we continu bezig met de ontwikkeling van technische oplossingen en het optimaliseren van onze producten.

             


Techniek als middelpunt


Techniek stelt je in staat om je producten nóg beter te maken. Zo weten onze technische specialisten vandaag al wat de ketel morgen nodig heeft. Hier spelen zij dan ook op in. Onze technische vakspecialisten zijn continu bezig met het creëren van mogelijkheden op technisch vlak. Of het nu gaat om het inspecteren van machine of het verhelpen van elektrotechnische storingen, zodat het machinepark optimaal kan presteren. Onze technische specialisten weten er raad mee. Met hun technische inzicht, analytische vermogen en servicegerichtheid weten ze hun technische kennis naar een hoger niveau te tillen.

“De techniek de hedendaags in een ketel verwerkt is. Dat is mijn connectie met Remeha”

Lees het interview hier.

Herbert Nijhof

Techniek bij Remeha

Onze technische specialisten weten als geen ander hoe ze hun collega’s binnen Remeha kunnen enthousiasmeren en verrassen op het gebied van nieuwe technieken, systemen en producten.

Technische vakspecialisten die willen werken aan uitdagende projecten en samen voor het beste resultaat gaan. Dat omschrijft de afdeling Techniek bij Remeha. Bekijk de teaservideo hieronder van 1 van onze technici hieronder.

Loop jij warm voor techniekvraagstukken?

Bekijk alle techniek vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47