• Website
Geen resultaten gevonden.

Zorgvoorzieningen en ziekenhuizen

24/7 Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid staat bovenaan de prioriteitenlijst. Zorginstellingen bevatten huisvesting, operatiezalen, en moeten sanitair warm water voorzien in grote hoeveelheden die bij voorkeur legionella proof zijn.

WKK in combinatie met Gas 610 ECO PRO

Tijdens het ontwerp van een nieuw te bouwen of te renoveren ziekenhuis is de kostenpost een niet te vermijden zaak. Ook hier werd daar vanaf het begin rekening mee gehouden en werd gekozen om te werken in een cascade opstelling van 5 condenserende ketels vaan elk 1.000 kW. Hier wordt een modulatiebereik bekomen vaan 158 kW tot 5.000 kW of beter van 3% tot 100%. In een eerste fase kan men opteren om de bestaande installatie aan te passen. In een latere fase kan deze bestaande installatie uitgebreid worden door bijvoorbeeld een warmtekrachtkoppeling. Dankzij het concept van deze ketel is een zeer snelle reactietijd mogelijk waardoor zij uitermate geschikt zijn als back-up

Voordelen

  • De ketels zijn op vele plaatsen toepasbaar, zowel voor hoofdverwarming als back-up
  • Ideaal voor hybride opstellingen
  • De WKK levert een decentrale opgewekte stroom die ter plaatse kan verbruikt worden

Mogen we jou verder helpen?

Telefoon: 03 355 29 63
E-mail: sales@remeha.be

We hebben bij Remeha een hele reeks aan experten die jou gidsen met je project van a tot z. Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande contactformulier in en je hoort ons spoedig.