• Website
Geen resultaten gevonden.

Administratieve centra & kantoren

Verduurzaming? Heeft u de combinatie met warmtekrachtkoppeling en warmtepompen al bekeken?

Nochtans zijn het oplossingen om onze klimaatdoelen te behalen. Ze bieden ook voordelen op financieel vlak. Uw Remeha expert helpt u graag verder met raad en daad. Onderaan deze pagina vindt u contactgegevens om eenvoudig in contact te treden.

Warmte en warm water met lucht als energiebron

Gasabsorptiewarmtepompen geven een direct resultaat en zijn relatief eenvoudig inpasbaar in een nieuwbouw of renovatie. In combinatie met een condensatieketel biedt dit een goede waarbij temperaturen hoger dan 65°C gegarandeerd worden.

Voordelen

  • Temperaturen hoger dan 65°C
  • Lage CO2 uitstoot
  • Geschikt voor gebruik in een hoog temperatuur afgiftesysteem

Hybride verwarmingssyteem bij een stookplaatsrenovatie

In een renovatie van een gebouw is het niet altijd mogelijk om de bestaande verwarmingssystemen om te schakelen naar volledig lage temperatuursystemen zoals vloerverwarming, muurverwarming of klimaatplafonds. Een hybride warmtesysteem biedt een eenvoudig antwoord als rendabel en CO2 vriendelijke oplossing. Een warmtekrachtkoppeling en gasabsorptiewarmtepomp kunnen hogere temperaturen genereren en tegelijkertijd een CO2-reductie garanderen. Daar waar een warmtekrachtkoppeling instaat voor een basiswarmte en elektriciteit en bijgestaan wordt door een bijkomende generator om de piekbehoeften te kunnen garanderen zal een gasabsorptiewarmtepomp bij temperaturen hoger dan 60°C ondersteuning nodig hebben. Een elektrische warmtepomp zal eerder hulp nodig hebben wanneer zijn rendement niet meer optimaal is.

Voordelen

  • Hybride oplossingen bieden een rendabele en CO2 vriendelijke oplossing
  • Combinatie met WKK's zorgen voor basiswarmte en electriciteitssproductie

Mogen we jou verder helpen?

Telefoon: 03 355 29 63
E-mail: sales@remeha.be

We hebben bij Remeha een hele reeks aan experten die jou gidsen met je project van a tot z. Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande contactformulier in en je hoort ons spoedig.