• Website
Geen resultaten gevonden.

Join Tomorrow '24
13 juni 15u – 21u
Martin's Red, Tubeke

 

Een kennis-event boordevol inspiratie & innovatie.

Met als gezamenlijk doel “Samen versnellen in de duurzame toekomst van morgen”

De verwarmingsindustrie staat voor een enorme uitdaging. Om dit te counteren focussen we ons tijdens het Remeha kennis-event op de belangrijkste aandachtspunten en huidige trends in de markt.

Samen bekijken we welke opportuniteiten we kunnen scoren en inspireren we jullie met diverse gastsprekers. Daarnaast tonen wij jullie ook als eerste de nieuwste productinnovaties en oplossingen van Remeha.

Een niet te missen event waarbij je ook je mede-ambassador collega’s ontmoet in een bijzondere setting. Een perfect match! Nietwaar?

Schrijf je nu in

Programma

Wij ontvangen je graag in de Red Arena met een drankje!
Onze dagvoorzitter, Rein Cattoir zal het ambassador kennis-event openen.

De ontwikkelingen binnen onze branche en industrie zijn de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Welke stappen moeten we binnen deze industrie zetten om hierop in te kunnen spelen, om hierop voorbereid te zijn én blijven? Welke visie heeft Remeha hierop.

Sprekers
Kristof Eggermont & Yanaika Denoyelle - Econopolis

Paneldiscussie onder leiding van dagvoorzitter Rein Cattoir over de actuele uitdagingen in onze branche. Welke initiatieven spelen er, wat gaat de impact daarvan zijn op de korte- en lange termijn en wat gaan we daarvan merken? Wat moet er anders?

Leden paneldiscussie:
• Yves Vanpoucke - Remeha
Kristof Eggermont & Yanaika Denoyelle – Econopolis
Werner Neuville – BtecCH

Korte pauze in de Red Arena met hapje en een drankje

Markttrends & aandachtpunten verwarmingsindustrie, gebaseerd op het memorandum van Patrick O – ATTB . 
Yves Vanpoucke - Remeha

• Wat zijn de duurzame doelen op lange termijn? 
• Hoe stimuleren we eigenaars met een niet-efficiënt patrimonium. 
• Hoe benaderen we minder kapitaalkrachtige bevolkingsgroepen voor deze energietransitie? 
• Wat met de prijsverhouding tussen elektriciteit en fossiele brandstoffen? 
• Hoe gaan we warmtepompen stimuleren? 
• Verbetering van energie-efficiënte renovaties? 
• Welke alternatieve brandstoffen verdienen meer aandacht? 
• Hoe kan de wetgeving een belangrijke rol gaan spelen in de toekomst?
• De behoefte aan scholing en opleiding van technische vakmannen?
• Een specifieke aandacht voor werkbesteding van vaklui in de steden?

Wet & regelgeving omtrent bestaande & hybride systemen
Werner Neuville - Btecch 

Hybride is vanaf 2026 de standaard. Dit heeft consequenties voor de hele branche. Wat gaan we doen met de wet & regelgeving omtrent stookolie? De geluidsnormen van een warmtepomp? Hoe kunnen we de overgang naar hybride systemen versnellen? Wat zijn de ontwikkelingen & oplossingen in de markt? Hoe zorgen we dat mensen voldoende geschoold zijn om hier een rol in te kunnen spelen? Hoe gaan we deze transitie samen realiseren?

Korte pauze in de Red Arena met hapje en een drankje

Subsidies voor duurzame oplossingen
Luc Dedeyne - Bouwunie

Verduurzaming van de bestaande bouw is en blijft een grote opgave. Toch is er voor elke ambitie een oplossing. Als expert rond energiezuinig bouwen, bespreken we samen met hem welke routes naar duurzaamheid we kunnen volgen. Wat zal de toekomstige subsidieregeling zijn voor duurzame oplossingen in België. Waar zit toekomst in?

Totaaloplossingen van Remeha
Jos Kiesekoms – Remeha

Wij geven een inzage in onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame oplossingen. We bespreken de opportuniteiten in onze branche en kijken samen hoe we onze ambassador beter kunnen ondersteunen in de toekomst.  

Onder leiding van Arthur Van Schayk & Rein Cattoir vatten we de belangrijkste uitdagingen en oplossingen van deze dag samen. Daarna heeft u de gelegenheid om productintroducties van dichtbij te bekijken en vragen te stellen aan onze specialisten. We sluiten af met een heerlijk diner.

Sprekers

Kristof square

Kristof Eggermont & Yanaika Denoyelle

Econopolis

"Klimaat schok" - oplossingsgerichte aanpak voor een klimaat neutraal België. Maar hoe is deze kijk specifiek gericht op de verwarmingsindustrie?

Yves Vanpoucke

Yves Vanpoucke 

Remeha

10 aandachtspunten die belangrijk zijn voor de verwarmingsindustrie. Deze sessie wordt gegeven door Yves Vanpoucke op basis van het Memorandum van Patrick O - ATTB.
Werner Neuville

Werner Neuville
BtecCH

  • Wij zoomen in op de wet- & regelgeving, alsook de geluidsnormen bij warmtepompen die ons vandaag de dag worden opgelegd.
Luc de Deyne

Luc Dedeyne
Bouwunie

Als expert rond energiezuinig bouwen, bespreken we samen met hem de subsidieregeling voor duurzame oplossingen in België.
Martins red

Martin's Red in Tubeke

Een unieke event locatie

Locatie
Martin's Red
Rue de Bruxelles 484
1480 Tubeke

Hotel:
Wenst u een hotelovernachting te boeken? Remeha biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de kortingscode voor uw overnachting. Gelieve uw boeking rechtstreeks met het hotel te maken met vermelding van deze code.

KORTINGSCODE: Mred-JT'24


Parking:
- GRATIS parking op de locatie.
- Elektrische laadpalen beschikbaar.

Een plek voor connectie, inspiratie en innovatie.  

Inschrijven

We ontvangen je graag op het Join Tommorow ’24 – Remeha ambassador event. Uiteraard zijn geïnteresseerde medezaakvoerders welkom, maar dienen zich vanwege de beperkte capaciteit van deze locatie, apart aan te melden (max. 2 per bedrijf).