• Website
Geen resultaten gevonden.

Techniek

Ik heb een technische vraag over mijn huidige of gewenst verwarmingssysteem of airconditioning

Werkt je verwarmingssysteem of airconditioning nog, maar misschien niet optimaal? Wens je een eventuele aanpassing of uitbreiding ? Of ben je op zoek naar meer informatie over de werking of instelling van je ketel, airco, afstandsbediening of thermostaat? Neem dan zeker even een kijkje in de gebruikershandleiding. Handleidingen dienen steeds in de buurt van je systeem beschikbaar te zijn en bevatten alle belangrijke informatie over de werking en instelmogelijkheden. Er is vaak een aparte installatie & servicehandleiding (gericht naar de professional) alsook een gebruikershandleiding (gericht naar de gebruiker). Kan je dit handboek niet terugvinden?

Klik dan hier om jouw handleiding te zoeken en te downloaden in PDF formaat.

Raadpleeg je verwarmingsinstallateur

Een goede installateur voor je verwarming of airconditioning is onmisbaar, en gidst je verder, nu én in de toekomst

Neem voor technische vragen zeker ook even contact op met je installateur. Deze persoon of firma kent je complete situatie en jouw systeem namelijk het beste, daar deze door hen geïnstalleerd of opgevolgd wordt. Bovendien is jouw installateur ook regionaal het dichtst nabij, om zo een zo snel mogelijk je verder te kunnen helpen.

Heb je (nog) geen installateur? Neem dan een kijkje op de Remeha installateurzoeker door hier te klikken. Automatisch, of aan de hand van de ingave van je postcode vind je eenvoudig en snel een installateur in je buurt.

Zoek een installateur

Contacteer Remeha

Heeft je installateur geen antwoord op je technische vraag en wens je Remeha te contacteren als fabrikant? Klik dan hier om met Remeha contact op te nemen.

Contacteer Remeha