• Website
Geen resultaten gevonden.

Waarom je in de zomer je cv-ketel zou moeten vervangen.

Je denkt in de zomer waarschijnlijk niet meteen aan het vervangen van je cv-ketel. Maar het biedt je meer voordelen dan je zou denken.

Voorkomen van storingen in de winter
Als je cv-ketel al wat ouder is, wordt de kans op storingen steeds groter. Dit kan zorgen voor een onverwacht koude douche of het niet warm worden van je woning. Interventies kunnen hoge kosten met zich meebrengen. Het is vervelend om dan snel een keuze te moeten maken voor een nieuwe cv-ketel. Door in de zomer de tijd te nemen om je cv-ketel te laten vervangen pak je de kans om in alle rust een cv-ketel te kiezen die het best aansluit bij jouw situatie en wensen. Zo voorkom je onverwachte storingen en/of kosten in de winter.

Installateurs hebben meer tijd
Onze ervaring is dat tijdens de eerste weken in het jaar dat de verwarming weer aangaat, er een enorme piek is bij installateurs in storingsmeldingen en aanvragen voor het vervangen van cv-ketels. Gedurende de zomermaanden hebben installateurs meer tijd om jou van een goed advies te voorzien en om de cv-ketel of warmtepomp te installeren.

Klaar voor de toekomst
Alle Remeha cv-ketels zijn Hybrid Ready. Dat wil zeggen dat ze voorbereid zijn om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals een zonneboiler of een hybride warmtepomp. Dat kan direct bij aanschaf, maar ook later nog zodat je stapsgewijs kan verduurzamen. Ook zijn de cv-ketels van Remeha nu al geschikt voor aardgas waaraan 20% waterstof is toegevoegd. Met een cv-ketel van Remeha ben je dan ook klaar voor een duurzame toekomst.

Profiteer van cashback tot € 500,-
Deze zomer profiteer je tijdelijk van een cashback van € 75,- op onze cv-ketels. Kies je naast een nieuwe cv-ketel ook voor een hybride warmtepomp? Dan ontvang je zelfs een cashback van € 500,-.

Lees meer over deze promotie van Remeha.

 

Voordelen van een nieuwe cv-ketel in de zomer.

  • Je voorkomt interventies in de winter
  • Installateurs hebben meer tijd
  • Hybrid ready: klaar voor de toekomst
  • Tijdelijk een cashback van tot € 500,-