• Website
Geen resultaten gevonden.

Bertrand Schmitt, CEO van BDR Thermea, treedt terug

Apeldoorn, Nederland, 28 november 2023 - BDR Thermea Group heeft vandaag aangekondigd dat haar CEO, Bertrand Schmitt, met ingang van 31 december 2023 zal terugtreden wegens een nieuwe uitdaging elders. BDR Thermea Group maakt in de komende dagen haar nieuwe CEO bekend.

Onder Bertrand's leiding is BDR Thermea de afgelopen zeven jaar een nieuwe fase van groei en innovatie ingegaan. Hij heeft van de BDR Thermea Group een toonaangevende, wereldwijd erkende leverancier van duurzame verwarmingsoplossingen en -diensten gemaakt.

Marc de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen van BDR Thermea, zegt: "Dankzij Bertrand's niet aflatende focus op het tot leven brengen van de strategie van de Groep zijn we een belangrijke speler geworden op het gebied van warmtepompen en hybride systemen, waarbij we onze waarden van Duurzame toekomst, Klantgerichtheid en Eén team uitdragen. Hij heeft die visie vakkundig uitgevoerd door te bouwen aan een sterk team, een uitgelijnde bedrijfsstructuur, een duidelijke en bedrijfsbreed ondersteunde strategische routekaart, voortbouwend op sterke merken en gericht op uitvoering, terwijl hij onze relatie met onze eindklanten en installateurs heeft verdiept."


Bertrand Schmitt


Hij voegde eraan toe dat BDR Thermea onder leiding van Bertrand met succes de COVID-crisis heeft doorstaan en nog sterker uit deze moeilijke fase is gekomen. "Zijn bijdragen aan ons bedrijf zullen ons nog jaren heugen. Namens de BDR Thermea Group wil ik Bertrand oprecht bedanken voor zijn diensten en toewijding. We zijn trots op wat er onder zijn leiding is bereikt en we zullen de erfenis die Bertrand ons heeft nagelaten voortzetten en het volgende groeihoofdstuk bouwen op het fundament dat hij tijdens zijn ambtstermijn heeft gelegd."

BDR Thermea Group zal in de komende dagen haar nieuwe CEO bekendmaken.

 

Over BDR Thermea Groep

BDR Thermea Group is een toonaangevende fabrikant van slimme binnenklimaatoplossingen voor huishoudelijk en commercieel gebruik. Het bedrijf telt meer dan 6.800 werknemers en is wereldwijd actief in meer dan 100 landen. BDR Thermea Group, die in 2022 een omzet realiseerde van 2,2 miljard euro, bedient klanten onder gerenommeerde marktleidende merken zoals BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée en Baymak. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn, Nederland. Zie ook bdrthermeagroup.com.