• Site Internet

Gezondheidsweek

Het succes van de Gezondheidsweek

Remeha is voorloper op het gebied van duurzame innovaties. Dat betekent dat we taboes doorbreken en technische grenzen verleggen. Veranderen en pionieren zit namelijk in ons DNA.

             

Dit jaar vond de Gezondheidsweek plaats van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april. Er werden meerdere activiteiten georganiseerd waar medewerkers aan konden deelnemen.

Sportactiviteiten

Zo werden er sportactiviteiten georganiseerd als jumping fitness, karate en bootcamp. Ook werd er een speciale ‘Expeditie Robinson’-game georganiseerd. Deze expeditie bestond uit vier verschillende opdrachten, waarbij medewerkers onder andere een lastige puzzel moesten oplossen. Een leuk en uitdagend spel waar iedereen tot het uiterste werd gedreven en waarbij iedereen samen actief aan de slag ging.

De activiteit kanoën werd het meest bezocht, mede omdat het een heerlijke zonnige dag was. Naast alle sportieve activiteiten was er ook dit jaar weer genoeg ruimte voor de nodige ontspanning. Zo konden medewerkers tussen de werkzaamheden door terecht voor een ontspannende stoelmassage. Ook ontspanningsactiviteiten als yoga, stress & release en klankmedicatie zorgde voor heerlijke rustmomenten. De Gezondheidsweek was weer een enorm succes, op naar volgend jaar!

“Met de activiteiten tijdens de Gezonheidsweek leer je op ene leuke manier je collega's kennen, wat bijdraagt aan het teamgevoel”

Daniëlle Stegeman

Vacature vraagbaak

Waar loop jij warm voor?

Bekijk alle vacatures
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47