• Website
Geen resultaten gevonden.

Stapsgewijs naar duurzaam in de utiliteit.

Start gratis gebouwscan

Duurzaam.
Welke ambitie heb jij?

We leven in een dynamische omgeving waarin klimaatverandering een belangrijke drijfveer is naar een energieneutrale en aardgasvrije gebouwde omgeving in 2050. Dat vraagt om verandering die leidt tot interessante vraagstukken. Toch kunnen deze veranderingen ook complex zijn en brengt het veel vragen en onzekerheden met zich mee.

Met drie voorbeeldroutes én de mogelijkheid tot het maken van een gebouwscan geven we je het inzicht. Remeha helpt je graag bij het vaststellen en realiseren van jouw ambities.

gebouwscan verduurzamen vastgoed 

Maak vrijblijvend
een gebouwscan
En ontdek welke route naar
duurzaam bij jou past.

Start de gebouwscan

Duurzaam.
Welke route kies jij?

De route naar duurzaam begint bij jouw ambitie en dat is vaak meer dan alleen het terugdringen van CO2-uitstoot. Wil je het energielabel van je vastgoed verbeteren? Energie besparen? Of is waardestijging jouw belangrijkste drijfveer. Wil je dan doen wat nodig is of juist gelijk naar energieneutraal?

Om verduurzaming inzichtelijk te maken hebben we drie routes uitgewerkt gebaseerd op gerealiseerde projecten. Heb je een concrete vraag over het verduurzamen van vastgoed, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wil je liever zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Maak dan vrijblijvend een gebouwscan.

Op weg naar duurzaam.

 

Uitgebreid verbeteren.
Project in beeld


De Theresiakerk in Maastricht onderging een bijzondere inpandige renovatie. Het gebouw, ingericht als repetitieruimte voor Philharmonie Zuid-Nederland, moest ook haar kerkfunctie behouden.

Het oorspronkelijk doel was om het gebouw all-electric te gaan verwarmen, maar dat bleek kostentechnisch niet haalbaar. "Uiteindelijk werd het een hybride installatie voor een kerk met een hybride gebruiksfunctie”, aldus projectleider Rob Ubaghs die ook graag nog eens de microklimaat-oplossing voor het grote podium onder de aandacht brengt. "Een écht paradepaardje".

Download het project in beeld voor het complete verhaal.

Download het project in beeld