• Website
Geen resultaten gevonden.

Drakenbootfestival

Het hele jaar door worden er bij Remeha activiteiten georganiseerd voor medewerkers. Eén van de activiteiten die elk jaar terugkomt, is deelname aan het Drakenbootfestival. Het Drakenbootfestival is een groot (gezins-)festival waar sport en gezelligheid samenkomen. Een festival waar iedereen het hele weekend kan genieten van muziek, theater, foodtrucks en een braderie, en natuurlijk van de drakenbootrace! Het festival werd in 2019 gehouden op vrijdag 21 t/m zondag 23 juni in het Zwitsalpark en Kanaal van Apeldoorn. Als trouwe sponsor van het festival, deed Remeha ook in 2019 weer met een aantal collega’s mee.

Het festival werd in 2019 gehouden op vrijdag 21 t/m zondag 23 juni in het Zwitsalpark en Kanaal van Apeldoorn. Als trouwe sponsor van het festival, deed Remeha ook dit jaar weer met een aantal collega’s mee.

Drakenbootfestival 2019

Remeha als deelnemer van de race

We spreken met Riet, receptioniste bij Remeha, over het Drakenbootfestival.

“Remeha doet elk jaar mee aan de Drakenbootrace, al sinds 2011. We zijn dan ook vaste sponsor van het festival. Ieder jaar doen we met twee of drie boten mee, afhankelijk van het aantal deelnemende collega’s. De ‘drakenboten’ zijn helemaal in Aziatische stijl. In iedere boot zitten meerdere deelnemers, samen met een bestuurder en een trommelaar. Je vaart en strijdt tegen andere boten en aan het einde van de dag kijken we wie de snelste tijd heeft neergezet. De boot met de beste tijd heeft gewonnen en krijgt een beker. Collega’s die niet meedoen aan de race komen langs voor een hapje en/of drankje en om de deelnemende collega’s aan te moedigen vanaf de kade. De opkomst is altijd groot en ieder jaar is het weer beregezellig.”

Het Drakenbootfestival was ook dit jaar dus weer een enorm succes. Op naar volgend jaar!

Werken bij Remeha - Vera Enklaar
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47