• Website
Geen resultaten gevonden.

Voordelen

Waarom wil je werken bij Remeha?

Onze grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Wij geloven in hun kracht. We maken daarom maar al te graag kennis met creatieve en gedreven professionals. Professionals die bij Remeha hun ambitie kunnen laten zien. Hier doen we natuurlijk graag iets voor terug. Daarom bieden we een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden aan.

             


1. Internationaal


Onderdeel van BDR Thermea


Een sterk groeiende, internationale organisatie die volop in beweging is. BDR Thermea heeft vestigingen in ruim zeventig landen en realiseert een jaaromzet van circa €1,8 miljard. Daarmee is BDR Thermea Group de op twee na grootste speler in de Europese markt voor verwarming- en sanitair warmwatersystemen.


Ontmoet je collega’s

2. Jij verdient het beste


Goede arbeidsvoorwaarden


We weten allemaal dat het leven niet alleen maar uit werken bestaat. Een balans tussen werk en privé vinden wij dan ook heel normaal. Daarom bieden we jou 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Om zo nu en dan even helemaal tot rust te komen.


Daarnaast staat gezondheid en vitaliteit bij Remeha hoog in het vaandel. We betalen daarom ook graag mee aan jouw sportschoolabonnement. Waar in Nederland je ook sport. En we organiseren ieder jaar een speciale Gezondheidsweek, die volledig in het teken staat van gezondheid en een vitale levensstijl. Niets belangrijkers dan dat jij goed in je vel zit.

3. Persoonlijke groei


Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien


Ontwikkeling vinden we bij Remeha heel belangrijk. Door onze interne opleidingsmogelijkheden leren wij jou alles wat je moet weten om jouw functie tot een succes te maken.


Interne opleidingsmogelijkheden

En verder


Je werkt bij Remeha samen met ruim 400 leuke collega’s. Plezier in je werk en met je collega’s is belangrijk voor ons. Daarom hebben we ‘connection teams‘ opgericht om de connectie tussen collega’s onderling te vergroten. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment van activiteiten aan vanuit onze personeelsvereniging en vanuit Remeha. Een familiedag, borrel en feest of (sport)evenement ontbreken hier niet bij. Zo doen we bijvoorbeeld ieder jaar mee aan het Drakenbootfestival en deden we in 2019 mee aan de Alpentocht.


Korting op producten


Wij willen natuurlijk dat je net zo’n fan wordt van onze producten als wij zijn. Daarom maken wij het mogelijk om 1 keer per 10 jaar een product (per productgroep) voor eigen gebruik te bestellen. Ook is het mogelijk om producten te bestellen met kortingen.

Kom jij ons versterken?

Bekijk alle vacatures
Werken bij Remeha - Vera Enklaar
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47